ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Μουσεία
Μουσεία
Σε κοντινή απόσταση, το σύγχρονο Μουσείο της Ακρόπολης είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί.
Παναθηναϊκό Στάδιο
Παναθηναϊκό Στάδιο
Το Παναθηναϊκό Στάδιο είναι επίσης γνωστό ως Καλλιμάρμαρο και είναι ο τόπος αναβίωσης των Ολυμπιακών Αγώνων από το 1896.
Πλατεία Συντάγματος
Πλατεία Συντάγματος
Η ξακουστή Πλατεία Συντάγματος βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας. Το όνομά της συμβολίζει τους αγώνες του νεοσύστατου ελληνικού έθνους, ώστε να αποκτήσει το πρώτο του Σύνταγμα.
Λυκαβηττός
Λυκαβηττός
Ο λόφος του Λυκαβηττού είναι η ψηλότερη κορυφή του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, σε υψόμετρο 277 μέτρων! Η θέα από ψηλά κόβει την ανάσα.
Αγορές
Αγορές
Η Αθήνα δεν είναι μόνο γνωστή για την ένδοξη ιστορία και την πολιτιστική της ταυτότητα. Είναι μια πόλη που αποπνέει ένα ιδιαίτερο στυλ. Αυτός είναι ο λόγος, για τον οποίο η αγορά στην Αθήνα αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία.
Πλάκα
Πλάκα
Η Πλάκα είναι η αρχαιότερη γειτονιά στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Ενώ παρουσιάζει κοινά στοιχεία με την αρχιτεκτονική των ελληνικών νησιών, διατηρεί ωστόσο την ιδιαίτερη γοητεία της και έχει ονομαστεί Γειτονιά των Θεών.
Ναός του Ολυμπίου Διός – Ζάππειο
Ναός του Ολυμπίου Διός – Ζάππειο
Ο ναός του Ολυμπίου Διός έχει δημιουργηθεί για να τιμήσει τον Βασιλιά των Θεών και είναι φτιαγμένος από εξαιρετικό μάρμαρο από την Πεντέλη. Το μνημείο είναι επίσης γνωστό ως “Στήλες του Ολυμπίου Διός” και αποτελείται από τεράστιες κολόνες, που σώζονται μονάχα τμηματικά.
Ακρόπολη – Παρθενώνας
Ακρόπολη – Παρθενώνας
Ο εμβληματικός Παρθενώνας στην αρχαία Ακρόπολη αποτελεί ένα από τα πιο διάσημα μνημεία σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο Ναός του Παρθενώνα είναι αφιερωμένος στη θεά Αθηνά, προστάτιδα της πόλης, ενώ κατατάσσεται στην κλασική περίοδο.
Ξενοδοχείο Astor • Καραγεώργη Σερβίας 16 • 105 62 Αθήνα • Ελλάδα T +30 210 33 51 000 • F +210 32 55115 • reservations@astorhotel.gr
MHTE: 0206Κ010Α0006100 | ΓΕ.ΜΗ : 122037301000
© 2024 Astor Hotel . All rights reserved.