ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Ένας Χώρος Γεμάτος Ιστορία στην Πιο Κεντρική Τοποθεσία της Αθήνας
 
Η Αθήνα αποτελεί έναν υπέροχο προορισμό για εταιρικές εκδηλώσεις και επαγγελματικά συνέδρια. Η μακραίωνη ιστορία και ο πολιτιστικός της πλούτος, η ομορφιά και ο ξεχωριστός της χαρακτήρας καθιστούν την πόλη ανάμεσα στα δημοφιλέστερα μέρη για την οργάνωση συνεδριών και εκδηλώσεων. Το ιστορικό κέντρο της πόλης είναι ιδανική επιλογή, καθώς οι επισκέπτες απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης, επισκέψεις στα αξιοθέατα & εύκολη πρόσβαση σε ολόκληρη την πόλη, ανάμεσα στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.   
Το ξενοδοχείο Astor προσφέρει πρακτικές λύσεις στην οργάνωση συνεδριών και εταιρικών εκδηλώσεων. Οι συνεδριακές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν επιχειρηματικό κέντρο (business center) με ηλεκτρονικούς υπολογιστές και με τη δυνατότητα κάλυψης γραμματειακών υπηρεσιών (όπως η αποστολή fax, η φωτοαντιγράφηση και η σάρωση), υπηρεσίες catering και πολλά ακόμη. Η προνομιακή τοποθεσία του ξενοδοχείου διευκολύνει την εξερεύνηση της πόλης και την πρόσβαση στο Μετρό (μόλις 2 λεπτά περπάτημα). Η απόσταση από το αεροδρόμιο είναι 35 χιλιόμετρα, εξασφαλίζοντας εύκολη μεταφορά σε όλους τους επισκέπτες.  
Επικοινωνήστε μαζί μας για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τα συνέδρια & τις εκδηλώσεις, δίνοντάς μας την ευκαιρία να σχεδιάσουμε τα πάντα με επαγγελματισμό και φροντίδα! 
Ξενοδοχείο Astor • Καραγεώργη Σερβίας 16 • 105 62 Αθήνα • Ελλάδα T +30 210 33 51 000 • F +210 32 55115 • reservations@astorhotel.gr
MHTE: 0206Κ010Α0006100
© 2019 Astor Hotel . All rights reserved.